Bonucci heeft zijn spelvorm getransformeerd
نوشته شده توسط : Hency

Door 12 wedstrijden heeft La Vecchia Signora meerdere doelpunten toegestaan ​​in slechts twee wedstrijden, beide late meltdowns tegen eersteklas concurrentie. Bonucci die een goedkope voetbalshirts droeg, heeft zijn toneelstuk getransformeerd van een relatief somber optreden vorig jaar, en de Ligt is solide genoeg, zelfs terwijl hij belangrijke worstelingen doormaakt om zich aan te passen aan zijn nieuwe thuis.

Ronaldo vertrekt echter niet, op 34 jaar zijn er geen garanties over hoe lang hij zijn beste voetbal zal kunnen produceren. Mbappe, aan de andere kant, is slechts 20 jaar oud en een bewezen talent op het wereldtoneel dat Frankrijk hielp aan hun eerste Wereldbeker sinds 1998 afgelopen zomer.

Real Madrid wordt verondersteld erg enthousiast te zijn over de pacy-forward, die momenteel zijn handel in Ligue 1 met Paris Saint-German uitvoert. Maar Tuttosport beweert dat Juventus onderzoekt hoeveel geld nodig zou zijn voor Mbappe, en of het de moeite waard zou zijn om een ​​bod uit te brengen op de Franse club.

Juventus blijft zonder kapitein Giorgio Chiellini, die aan het begin van het seizoen een ernstige knieblessure opliep, hoewel langdurig afwezigen Marko Pjaca en Matia Perin, die een Juventus voetbalshirts droegen, zijn teruggekeerd naar de training. Cristiano Ronaldo, die het weekend rustte tegen Lecce, zal naar verwachting woensdag terugkomen op de start XI.





:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 آبان 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: